My journey…

Hi!

Mijn naam is Manon Rijkers.

Ik leefde vanuit mijn hoofd. Ik stond altijd aan.
Ik kon niet genieten van mijn opgroeiende kleine meid.

Inmiddels kan ik dat wel! En heb ik de missie andere moeders te helpen om ook weer te genieten van hun kids.

Graag neem ik je mee op mijn reis naar Just Happiness…

Gewoon gelukkig zijn!

In 2019 besloot ik genoeg te hebben van het leven dat ik leefde. Ik leefde mijn leven volgens de meningen van anderen, althans aannames die ik daarover had. Dit deed ik al een tijd (lees zo’n beetje mijn hele leven), en hoewel ik verschillende pogingen heb gedaan dit te minderen was het me niet eerder zó dwars gaan zitten als dat het nu deed. Ik was op het punt beland dat het écht anders moest. Ik wilde niet langer vanuit mijn hoofd leven, alsmaar piekeren, de dingen doen die “moeten” en “horen”, uitgeblust op de bank liggen, prikkelbaar naar mijn man en dochter. Dit was niet het voorbeeld dat ik wilde geven aan mijn dochtertje.

Mijn toenmalige baan zoog de meeste energie. Dus die heb ik opgezegd (was écht niet zo makkelijk als het nu klinkt, zekerheid en onafhankelijkheid is een dingetje voor mij.. :)), ik ben een lange en diepe zoektocht in mezelf aangegaan. Ik heb een hoop patronen aangepast, ik ben gaan mediteren, gaan schrijven en vooral gaan onderzoeken waar ik eigenlijk gewoon heel blij van word.

Er is inmiddels een hoop veranderd. Voor mij en voor mijn omgeving. Ik ben een veel leukere moeder, ik kan nu met volledige aandacht naar mijn dochtertje luisteren, met haar spelen, en een inspirerend voorbeeld voor haar zijn. Er heerst veel meer kalmte in mij en in ons huis. Ik ben een leukere vrouw, ik heb weer ruimte om er samen op uit te gaan, we hebben betere gesprekken. Ik durf in mijn kracht te gaan staan, dit geeft me vertrouwen en maakt dat ik ook buiten mijn comfort zone durf te gaan.

We zijn gewoon veel gelukkiger…

Meer weten over mijn programma?