Ben jij er klaar voor…
Shine your light!

Weet jij al langere tijd dat je de dingen anders wilt?
Dat je meer uit jouw leven wilt halen?
Maar is er iets dat je tegenhoudt?

Goed nieuws!

Ik help je graag de blokkades op te heffen zodat jij de stappen kan zetten die je wilt zetten.

Herken jij je in het volgende?

=

Je wilt de dingen graag anders maar het lukt je niet…

=

De kritische stemmetjes in je hoofd nemen vaak de overhand…

=

Je voelt een blokkade in je persoonlijke ontwikkeling maar kan er je vinger niet op leggen…

=

Je blijft jouw dromen maar uitstellen doordat er ergens een onbewuste angst zit…

=

Je ervaart de dagen soms als donker terwijl je zo verlangt naar het licht…

=

Je voelt je onbegrepen, niemand begrijpt waar jij echt doorheen gaat…

=

Je bent je bewust van wat anderen vinden en zeggen, en dit beperkt jou in te zijn wie je echt wilt zijn…

=

Je bent er klaar mee jezelf klein te houden!

Hoe ik jou kan helpen? 

Quick fix

Met een quick fix ga ik aan de slag met delenwerk. Deze coachings methodiek is alleen geschikt wanneer er sprake is van twee tegenstrijdige gedeeltes in jou.

Over het algemeen begint de klacht dan met:
“Er is een deel in mij dat…”

Deep dive

Ben jij er klaar voor om jouw belemmerende kernovertuig aan te pakken?

In 5 sessies gaan we door middel van NLP, hypno, regressie en visualisaties de lading van jouw belemmerende kernovertuiging loslaten.

Ik weet hoe jij je voelt…

Het lukte mij maar niet om te genieten van mijn opgroeiende kleine meid. Ik leefde volgens hoe het allemaal “hoort” of “zou moeten”. Ik leefde vanuit mijn hoofd in plaats vanuit mijn hart.

Inmiddels kan ik wel genieten! Ik ben weer een energieke vrouw die in haar kracht staat, ik ben geduldiger en kan door middel van échte, volledige aandacht, beter connecten met mijn dochter. In plaats van alleen fysiek aanwezig te zijn ben ik ook weer op emotioneel vlak aanwezig. Zij heeft nu het gevoel het allerbelangrijkste op de wereld te zijn.

Het gevoel van opgebrand en gehaast zijn heb ik achter me gelaten. Ik ben gaan leven naar de waarden die voor mij belangrijk zijn, de dingen waar ik écht blij van wordt, die mij energie geven. En dat is wat ik mijn dochter ook wil leren, leef je leven vanuit jou. Volg je passie. En daarmee zeg ik niet dat je je verstand niet hoeft te gebruiken, maar zoek de combinatie met jouw hart en intuïtie.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in persoonlijke ontwikkeling. De laatste jaren ben ik de zoektocht in mezelf aangegaan onder begeleiding van verschillende experts. Ik heb cursussen gedaan, veel gelezen, veel meditaties gedaan en de opleiding Multidisciplinair Coach bij Katelijne Vermeulen gestart. Daarnaast heb ik veel persoonlijke gesprekken gevoerd met vrienden, maar ook met collega’s en teamleden in mijn rol als manager van een HR team. Mensen blij maken, ze helpen weer goed in hun vel te laten zitten, en ze weer in contact met hun hart en intuïtie te brengen, dát is wat mij blij en energiek maakt.

“The biggest adventure you can take is to live the life of your dreams…”

~ Oprah Winfrey ~

TESTIMONIAL

Manon is één van de meest aandachtige personen die ik ken. Wanneer je met haar praat, luistert ze ècht. Ze heeft zo’n fijne energie, waarbij je je meteen op je gemak voelt. Alleen dat al brengt mij rust! Ze weet vervolgens moeiteloos de vinger op de zere plek te leggen en is niet te bang om dat te delen. Ik hou van haar scherpe observaties en de waardevolle inzichten die zij vervolgens geeft. Iemand die ik iedereen meteen zou aanraden om mee samen te werken als coach!

- Madelon -

Founder, Help In Progress

“If you want to fly, give up everything that weighs you down…”

~ Budha ~

Welke technieken ik gebruik: 

NLP

Neuro Liguïstisch programmeren, staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop vervolgens reageren.

Het ontdekken, gebruiken en veranderen van de onbewuste patronen in het zenuwstelsel om specifieke en gewenste uitkomsten te bereiken.

 

Hypno-therapie

Tijdens een hypno-sessie breng ik jou in een trance. Een trance is een staat van diepe ontspanning, tijdens deze ontspanning zal je altijd alert en in controle blijven. Het heeft dus niks te maken met de Rasti Rostelli shows van vroeger waarbij je als een kip over het podium ging. 

Wat we wel willen bereiken is dat jij in contact komt met jouw onbewustzijn. Deze sessies kunnen een hoop duidelijkheid geven over vragen of dilemma’s waarmee je worstelt. 

Regressie

Tijdens een regressie gaan we jouw kernovertuiging (hetgeen dat jou beperkt in de stappen die je wilt zetten) opsporen. We gaan naar het moment waar deze overtuiging jouw waarheid werd. 

Tijdens deze sessie zorgen we er samen voor dat de lading van de situatie toendertijd afneemt. Hierdoor hoef jij niet langer aan de beperkende overtuiging vast te houden.